Integrity-telefoner

DEL 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något i vår butik som en del av köp- och försäljningsprocessen samlar vi in de personuppgifter du lämnar, t.ex. ditt namn, din adress och din e-postadress. När du surfar i vår butik får vi också automatiskt din IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss mer om din webbläsare och ditt operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt samtycke kan vi skicka dig e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

DEL 2 - SAMTYCKE

Hur får du mitt samtycke?

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna leverans eller returnera ett köp, samtycker vi till att samla in och använda den informationen endast för det specifika syftet. Om vi ber om dina personuppgifter av andra skäl, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller erbjuda dig möjligheten att välja bort det.

Hur kan jag återkalla mitt samtycke?

Om du ändrar dig efter registreringen kan du när som helst återkalla ditt samtycke till fortsatt insamling, användning eller utlämnande av din information genom att kontakta oss på support@solivas.se.

AVSNITT 3 - UPPGIFTER

Vi kan avslöja din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

DEL 4 - SHOPIFY

Vår butik ligger på Shopify Inc. De förser oss med en e-handelsplattform som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

Din information lagras i Shopifys datalagring, databaser och Shopifys allmänna program. Din information lagras på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning: När du väljer en direktbetalningsportal för att slutföra ditt köp lagrar Shopify din kreditkortsinformation. Den är krypterad med PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Uppgifterna om din köptransaktion lagras endast så länge som det krävs för att slutföra köpet. När transaktionen är slutförd raderas dina transaktionsuppgifter.

Alla gateways för direktbetalningar uppfyller PCI-DSS-standarderna, som förvaltas av PCI Security Standards Council, ett gemensamt projekt för varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.

PCI-DSS-kraven bidrar till att säkerställa att vår butik och dess tjänsteleverantörer hanterar kreditkortsinformation på ett säkert sätt. För mer information kan du också läsa Shopifys användarvillkor eller sekretesspolicy.

 

AVSNITT 5 - TJÄNSTER FRÅN TREDJE PART

Generellt sett kommer de tredjepartsleverantörer som vi anlitar att samla in, använda och avslöja din information endast i den utsträckning som krävs för att tillhandahålla de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredje parter, t.ex. betalningstorg och andra betalningsförmedlare, har dock sina egna sekretesspolicyer om vilken information vi måste lämna till dem för dina köprelaterade transaktioner. För dessa leverantörer uppmanar vi dig att läsa deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur dina personuppgifter behandlas av dessa leverantörer.

Var särskilt uppmärksam på att vissa leverantörer kan vara etablerade i eller ha anläggningar i jurisdiktioner som skiljer sig från din eller vår jurisdiktion. Om du väljer att delta i en transaktion som involverar en tredje parts tjänster kan din information omfattas av lagarna i den jurisdiktion där säljaren eller dess anläggningar är belägna.

Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA kan dina personuppgifter som används för att slutföra transaktionen avslöjas enligt amerikansk lag, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår butiks webbplats eller hänvisas till en tredje parts webbplats eller applikation omfattas du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbplats villkor.

Länkar

Om du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi ansvarar inte för andra webbplatsers sekretesspolicy och rekommenderar att du läser deras sekretesspolicy.

Google Analytics: Vår butik använder Google Analytics för att spåra vem som besöker vår webbplats och vilka sidor som visas.

AVSNITT 6 - SÄKERHET

För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschstandardprocedurer för att säkerställa att den inte förloras, missbrukas, nås, ändras eller förstörs på ett otillbörligt sätt.

När du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med SSL-teknik (Secure Socket Layer) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen överföringsmetod via Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, uppfyller vi alla PCI-DSS-krav och tillämpar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

 

DEL 7 - KAKOR

Här är en lista över de cookies vi använder Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill inaktivera cookies eller inte. _session_id, unik token, session, gör det möjligt för Shopify att lagra information om din session (hänvisningar, landningssida osv.). _shopify_visit , ingen datalagring, upphör att gälla vid midnatt (relaterat till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök av en enskild kund i en butik, används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök _shopify_uniq , ingen datalagring, upphör att gälla vid midnatt (relaterat till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök av en enskild kund i en butik kort, unik token, beständig i fjorton dagar, lagrar information om innehållet i din kundvagn . secure_session_id, unik token, sessional storefront_digest, unik token, odefinierad Om butiken har ett lösenord används det för att avgöra om den aktuella besökaren har tillgång. PREF, mycket kort vistelsetid, fastställs av Google och håller reda på vem som besöker butiken och varifrån.

AVSNITT 8 - Ålder för samtycke

Genom att använda den här webbplatsen intygar du att du är minst myndig i din stat eller provins, eller att du är myndig i din stat eller ditt land och att du har gett din minderåriga familjemedlem tillåtelse att använda den här webbplatsen.

AVSNITT 9 - ÄNDRINGAR AV DENNA SEKRETESSPOLICY

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så läs den ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att informera dig om ändringarna här så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi använder och/eller avslöjar den. Om vårt företag förvärvas eller går samman med ett annat företag kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

"Marknadsföring och meddelandehantering via textmeddelanden:

Vi använder en SMS-plattform som omfattas av följande villkor. Genom att registrera dig för våra SMS-marknadsförings- och meddelandetjänster godkänner du dessa villkor.
Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och inleda ett köp, registrera dig via vårt registreringsformulär eller nyckelord godkänner du att vi skickar SMS-meddelanden (för din beställning, inklusive påminnelser om övergiven varukorg) och SMS-marknadserbjudanden. Du bekräftar att samtycke inte är ett villkor för köpet.
Ditt telefonnummer, namn och köpinformation kommer att delas med vår SMS-plattform "SMSBump Inc", ett EU-företag med kontor i Sofia, Bulgarien, EU. Denna information kommer att användas för att skicka dig riktade marknadsföringsmeddelanden och notifikationer. När SMS-meddelandena skickas skickas ditt telefonnummer vidare till en SMS-operatör som sköter leveransen.
Om du inte längre vill ta emot marknadsföringsmeddelanden och notiser i textform ska du sluta svara på alla mobilmeddelanden som du får från oss eller använda länken för avregistrering som finns i ett av våra meddelanden. Du förstår och samtycker till att alternativa metoder för att avregistrera sig, t.ex. användning av alternativa ord eller uppmaningar, inte kommer att betraktas som ett rimligt sätt att avregistrera sig. Meddelanden och data kan vara avgiftsbelagda.
Om du har några frågor kan du sms:a "HELP" till det nummer som du fick meddelandet på. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avsluta din prenumeration följer du förfarandena ovan.

 

FRÅGOR OCH KONTAKTUPPGIFTER

Om du vill få tillgång till, korrigera, ändra eller radera dina personuppgifter, lämna in ett klagomål eller helt enkelt begära mer information, vänligen kontakta vårt dataskyddsombud på support@solivas.se.