Återvändandepolicy

Rätt till ångerrätt

Konsumenternas ångerrätt

(En konsument är en fysisk person som ingår en rättslig transaktion för ändamål som huvudsakligen är icke-kommersiella eller obefintliga).

Vi accepterar att avbryta en beställning inom 24 timmar efter att beställningen har gjorts innan produkten har skickats eller tillverkats. Om beställningen annulleras kommer du att få full återbetalning. Vi kan inte annullera beställningen om produkten redan har skickats.

Efter 24 timmar är det för sent att annullera beställningen och du måste följa vårt returförfarande.

Returer (om tillämpligt)

Vi accepterar returer av produkter. Kunderna har rätt att begära en retur inom 14 dagar från det att produkten levererats.

För att vara berättigad till retur måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i sin originalförpackning. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller ett inköpsbevis. Fråga vår kundtjänst för att försäkra dig om att du skickar paketet till rätt adress.

Om du vill returnera en vara kontaktar du vår kundtjänst, som kommer att ge dig en specifik returadress. Observera att vi har flera lager och att varor från samma beställning kan skickas från olika platser.

När en kund returnerar en vara till vårt centrallager, kommer en fullständig återbetalning att behandlas omedelbart om spårningskoden för returen bekräftar leverans till lageradressen. Om varan inte når vårt lager måste vi tyvärr meddela att kunden inte kan få en fullständig återbetalning. Denna policy säkerställer transparens och rättvis hantering av returer och ger klarhet i villkoren för återbetalning.

Anteckningar

Individuellt beställda eller personliga artiklar har inte rätt till återbetalning inom 14 dagar.

Om returen orsakades av konsumenten, måste konsumenten stå för fraktkostnaderna. Den specifika avgiften bör baseras på vilket expressföretag du väljer.

Om de mottagna varorna genom vårt fel är skadade eller felaktiga är konsumenten inte skyldig att betala fraktkostnaderna av denna anledning.

Konsumenten behöver inte betala någon avgift för återställande av lagerhållning när han eller hon returnerar en produkt;

Observera:- Under Black Friday och Cyber Monday är alla köp som görs mellan den 22 november och den 28 november slutgiltiga och kan inte returneras eller bytas. Denna policy gäller både för transaktioner i butik och online. För vanliga returer gäller vår standardpolicy utanför Black Friday-perioden. Kontakta vår kundtjänst på support@solivas.se om du behöver hjälp.


Återbetalning (om tillämpligt)

När vi har tagit emot och bedömt din retur kommer vi att skicka dig en bekräftelse på att vi har mottagit den via e-post. Vi kommer också att informera dig om huruvida din återbetalning har godkänts eller avslagits. Om det godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom ett visst antal dagar.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt).

Om du ännu inte har fått din återbetalning, kontrollera först ditt bankkonto.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, eftersom det kan ta tid innan återbetalningen överförs officiellt. Kontakta sedan din bank. Det tar ofta en viss tid innan återbetalningen bokförs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på support@solivas.se.


Kontakta vår kundtjänst på opsupport@solivas.se för att få en returadress.